Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 460571
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 24-05-2024
Du er her » 2015

Ruten 2015

Så er ruten for 2015 klar

Der er som sædvanlig start fra Ålykkecerntret og ad Kirkesti ud af byen mod nordvest til Snærild, Fensholt og Torrild. Ad de små og hyggelige veje til udkanten af Solbjerg og Vitved til Stilling. Herfra gennem Fregerslev og langs Solbjerg Sø til Blegind, Tiset og Ravnholt mod Ask. Herfra over højdedraget ved Pederstrup hvor der er en aldeles flot udsigt østover mod Kattegat. Videre mod Tvenstrup og tilbage til Odder og spise frokost på Montra Odder Parkhotel. Herefter til paraden på gågaden. Turen er på ca 60 km.

 

PROGRAM:

Der er mødetid på Ålykkecenteret fra kl 8.30 til indskrivning og morgenmad.

Afgang kl 9.15.

Under frokosten på Montra Odder Parkhotel, er køretøjerne linet op fra ca kl 11.15 til ca kl 12.45, hvorefter der køres til Rosensgade (Gågaden) hvor der er ca en times parade. Herefter retur til Ålykkecentret for eftermiddagskaffe og afslutning.

 

Husk lige at kigge på sponsorgalleriet.

Så er Old Timer-turen for 2015 afviklet.

 

Det blev en dag med mange mennesker i godt humør og glade smil. Lørdagen før tænket vi, at det vejrmæssige jo kun kunne blive bedre, og det blev det. Fint solskinsvejr lige fra morgenstunden, så de flotte nypudsede køretøjer strålede omkap med solen. Efter afgangen fra Ålykkecentret gik turen jo rundt i omegnen, og rigtig mange have taget opstilling langs vejen, og vinkede til os på turen.

Under frokosten på Montra Odder Parkhotel var der også mange der lagde vejen forbi parkeringspladsen for lige at kigge. Og ved den efterfølgende parade på Gågaden var der jo som sædvanlig rigtig mange tilskurere, så der blev snakket og vist frem. Det er jo dejligt når interessen er så stor som vi oplever ved dette arrangement.

Dagen sluttede med eftermiddagskaffe på Ålykkecentret, og præmieuddeling. Rigtig mange tog hjem med en fin præmie under armen.

Vi takker for at deltagerne havde lyst til at være med, og takker de frivillige ved Aktivitetshuset på Ålykkecentret for god hjælp, og sidst, men ikke mindst vore sponsorer, som med stor velvilje har hjulpet os til at gennemføre arrangementet på en sådan måde, at vi i år er i stand til at donere kr 6000,00 til Aktivitetshusets Turbus.

I øvrigt planlægger vi at arrangere Old Timer-turen igen i 2016

På et tidspunkt bliver der lagt billeder ud på denne hjemmeside, når vore flittige fotografer er færdig med at redigere.