Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 464614
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 24-05-2024
Du er her » 2016

Ruten 2016

Så er ruten for 2016 klar

Den er i år lagt til Odders sydlige opland. Langs stranden til udkanten af Hou og videre til Gylling. Ind over Sondrup til Hundslund, Vedslet og tilbage til Odder med frokost og parade på gågaden, som sædvanen byder.

Derefter tilbage til Ålykkecentret til eftermiddagskaffe.

Allerede den 18. maj om formiddagen måtte vi melde udsolgt til årets Old Timer-tur

 

DAGENS PROGRAM:

Mødetid til indskrivning og morgenmad fra kl 8.15

Afgang til køreturen kl 9.15

Ca. kl 13.00 retur til gågaden for parade og publikumsbedømmelse

kl 14.00 afgang fra gågaden til Ålykkecentret for eftermiddagskaffe.

Old Timer-turen startede faktisk allerede fredag den 7. august, hvor 10 køretøjer deltog i åbningsparaden til Odder Byfest. De forskellige foreninger deltager i dette arrangement,. Byfestudvalget præmierer de festligst kreerede udklædninger og festligst udsmykkede telte. Til vor store glæde og overraskelse, blev vi, som arrangør af Old Timer-turen præmieret med 3. præmien, en check på kr 1000,00. En præmie som vi er glade for og stolte af.

Allerede kl 7.45 lørdag morgen mødte de første frem til indskrivning, og så gik det løbende frem til kl 8.45. Alle nåede at få morgenkaffe og blive klar til afgang kl 9.15. Vi forlod Ålykkecentret og kørte ind omkring Bronzealdervej, et af de nye plejehjem i Odder, for at hilse på beboerne. Derefter ad Rådhusgade og ad Parkvej mod Rørth. Her, udenfor byen samledes flokken så, og nu skulle turen ad de små veje så rigtig starte.

Vejret var ganske fint ved afgang fra Åæykkecentret, og ved opsamloingen var det blevet en smule skyet, men det så fint nok ud. Ad de små veje kørte vi langs Rude og Saksild Strand, og mod syd til udkanten af Hou. Herfra videre til Gyllingnæs og så tæt på Gyllingnæs, som det er muligt. Vi fortsatte så mod Sondrup oggennem det bakkede terræn til Hundslund. For de som ikke kender området omkring Sondrup, er det så ablosut en tur værd. Fra Hundslund via Hadrup til Vedslet. Her skete det så. Vi havde længe kørt på kanten af en mørk sky, der kunne se ud til at ville give lidt vand. Nu mødte vi så skyen, og den gav meget vand. De åbne biler blev dækket til med kalecher, mere eller mindre for sent. Motorcyklisterne måtte jo bare køre videre, og blev da også godt våde. Ufortrødent fortsatte turen ind over Krogstrup og Torrild, og så blev det atter tørvejr. Da vi kom tættere på Odder var vejen næsten tør. Fremme ved Montra Odder Parkhotel stod en flot brunch klar til os.

Efter godt en times frokostpause, var de fleste atter blevet tørre, og vi kunne fortsætte til Rosensgade, og holde vores parade, som atter i år blev besøgt af rigtig mange byfest-deltagere.

Folk havde mulighed for at afgive stemmer på hvilke køretøjer de syntes bedst om. Det benyttede rigtig mange sig af.

Blandt de afgivne stemmer blev der udtrukket to publikumsgevinster der blev vundet af:

  • Karen Bloch      En præmie fra Sparekassen Kronjylland, Odder afd
  • Lene Borre        Et gavekort til en middag for to på Montra Odder Parkhotel 

 

Efter paraden på gågaden kørte vi tilbage til Ålykkecentret, til eftermiddagskaffe og afslutning. Inden afslutning blev der udtrukket gevinster, som velvilligt var sponsoreret af lokale forretninger i Odder.  I alt var der ca 25 gevinster, så rigtig mange fik en ting med hjem.

Vi vil her gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagere for en hyggelig dag, for uden jer, ville der jo ikke være nogen Old Timer-tur. Samtidig takker vi vore velvillige sponsorer for stor opbakning, og tak til Aktivitetsudvalget ved Ålykkecentret for jeres store hjælp. I vor formålsparagraf står der, at et evt overskud fra arrangementet tilfalder Aktivitetesudvalget ved Ålykkecentret til drift af en tur-bus. Det er derfor en stor glæde at kunne oplyse, at der i år er doneret kr 7000,00 til dette formål.

Vi er klar til at køre Old Timer-turen igen i 2017, men mere herom senere.

Der vil senere blive lagt billeder ud på hjemmesiden.