Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Gosmervej 41
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 442279
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 18-09-2023
Du er her » 2017 » Old Timer-turen 2017

Old Timer-turen 2017 arrangeres den 5. august i forbindelse med byfesten i Odder.

Konceptet kender vi jo fra tidligere år.

Der er start og mål ved Ålykkecentret i Odder. Indskrivning og morgenmad fra kl 8.00. Kørselsinstruks kl 8.45 og afgang kl 9.00.

Efter turen er der frokost på Montra Odder Parkhotel hvorefter der køres til parade på Rosensgade (Gågaden). Kl 14.00 retur til Ålykkecentret for eftermiddagskaffe mv.

5. august 2017

Efter en uge op til Old Timer-turen med meget blandet sommevejr, var det med stor spænding vi så frem til årets køretur. Mange havde da også fået et solidt regnskyl på vej til Odder om morgenen, men alle mødte frem i godt humør og med glad forventning til arrangementet.

Alle var mødt i god tid til indskrivning og morgenmad. Køretøjerne var gjort klar med nummerskilte mv, så vi kunne starte præcis kl 9.00. Efter den traditionelle "paradekørsel" ved plejecentret på Broncealdervej, gik turen gennem Odder til Ørting hvor feltet atter blev samlet på Bilsbækvej. Herefter kørte vi ad de små veje til Oldrup og forbi Hadrup til Gangsted og videre til Hovedgård og Kattrup. Herfra over højdedraget ved Brørup hvorfra vi havde en flot udsigt ind over Skanderborg, hvor himlen bar præg af regnvejr. Turen fortsatte gennem Hylke og forbi Ringkloster og Nimmumgård. Herefter ind over Krogstrup til Torrild og videre til Montra Odder Parkhotel hvor frokosten ventede os.

Efter frokosten kørte vi etape 2, som var en tur gennem Odders nye vestby og til Rosensgade, hvor vi holdt parade en times tid. På grund af byfesten var der mange mennesker i byen, og rigtig mange aflagde gågaden et besøg mens kortegen var opstillet til parade. Her var der jo rig lejlighed til at få en snak med kørerne-ejerne af køretøjerne. Noget som alle sætter stor pris på.

Under paraden kunne publikum deltage i en lodtrækning om 2 gevinster, udloddet af Montra Odder Parkhotel og Sparekassen Kronjylland, og rigtig mange afleverede deres stemmeseddel. Efter paraden gik turen tilbage til Alykkecentret hvor der stod eftermiddagskaffe klar til os. Ud over de 2 publikumsgevinster blev der trukket lod blandt deltagerne om rigtig mange præmier som var tildelt os af forskellige forretninger i Odder, så rigtig mange fik en præmie med hjem.

Publikumspræmierne blev vundet af:  Kurt Kjær Laursen, Ørting   Gavekort til Montra Odder Parkhotel og Cecilie Lykke Hansen, Bolulstrup  en gave fra Sparekassen Kronjylland.

Turen sluttede af som den begyndte i flot vejr, og under turen havde vi fået under 10 dråber regn. Helt fantastisk heldigt, og alle kom velbeholdent tilbage uden nogen form for uheld under vejs.

Det er en stor glæde for os, at vi i år har kunnet donere vort overskud på 5500 kr til Aktivitetshusets turbus.

Afslutningsvis vil vi fra Veteranlauget sige "TAK FOR I ÅR" Vi glæder os over den store opbakning, for husk uden jer, ingen Old Timer-tur.

Vi prøver at lave en tur igen i 2018

Vores fotografer, Aage og Olaf har lavet en fotobog fra 2016 med mere end 100 billeder fra turen i 2016. Det er en flot bog. Hvis nogen er interesseret kan man rette henvendelse til Aage Juul på tlf 2929 8775 eller mail: aagejuulprivat@gmail.com. Bogen koster kr 250,00 plus evt forsendelse, men er alle pengene værd