Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 466279
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 02-07-2024
Du er her » 2012

Ruten 2012
Frokosten venter

  

 

 

 

 

 

 

Old Timer-turen 2012

Lørdag den 4. august kørte vi så Old Timer-turen for ottende gang, i forbindelse med Byfesten i Odder. For længe siden var der fuldtegnet med de 41+4 køretøjer der var målsætningen. Vi havde 12 på venteliste, og i ugen op til turen var der nok yderligere en halv snes stykker der ringede og spurgte om plads. Men af hensyn til det praktiske er størrelsen passende, så jer der gik forgæves opfordrer vi til at holde jer orienteret om starten på tilmeldingen bl.a. her på siden. Byfest-arrangementet blev som helhed en stor succes, og tilsmilet at fint vejr gav det folk lyst til at deltage i festlighederne. Temaet i år hed "Sport og Fritid" -et tema som vi blandt veteranentusiaster jo fint kunne leve op til - måske ikke så meget sport, men i hvert fald fritid.....

Sædvanen tro startede vi med indskrivning og morgenkaffe på Ålykkecentret, og præcis kl 9.30 gik starten. Ruten var ganske lang, godt 70 km, så det var nødvendigt at komme afsted rettidigt. Der var mange publikummer der var mødt op til starten.

Der var et blandet felt af motorcykler og biler fordelt med 13 mc og 32 biler. Som de ældste var der 2 Harley Davidson fra 1927 og 1928 og 2 Royal Enfield fra 1929, Nimbus, BMW, DKW og Triumph. Blandt bilerne sås Chevrolet fra 1929, Austin 7 fra 1937 samt en Hillman fra 1938 og en Morris 10 Type M som de ældste. Derueover et bredt udsnit af mærker så som Plymouty, Ford Mustang, MG af forskellige typer, Opel, Rover, Morgan, Fiat, NSU, VW, Austin, Renault, Volvo, Triumph, Morris Mascot og en enkelt Mercury Cougar. Jo, der var nok at kigge på, hvilket da også var tilfældet da vi holdt parade på gågaden efter turen.

Turen var lagt i et meget varierende landskab i den syd-vestlige omegn af Odder. Vi kørte gennem Tvingstrup og til Serridslev, Haldrup og Søvind, hvorfra vi kørte langs Horsens Fjord. Herfra drejede vi så ad en ca 1 km lang grusvej og kom til Trustrup, hvor vi havde arrangeret frokost i samarbejde med SIRENE-huset. Et fint traktement. Efter ca en times pause gik turen så tilbage mod Odder via Sondrup, Falling Ørting og Randlev.

På gågaden var der tykt af publikummer der ventede på kortegen. Folk fik mulighed for at snakke med ejerne af køretøjerne, der beredvilligt svarede på díverse spørgsmål og kommentarer. Endvidere var der også mulighed for at publikum kunne stemme på deres favoritkøretøj, både blandt biler og motorcykler. Dette var der rigtig mange der benyttede sig af. Vinderne blev efterfølgende fundet ved lodtrækning: Der var 3 præmier i hver gruppe, og blandt motorcyklerne blev vinderne Thor Thorsen, Odder, Svend Kurt Jespersen, Odder samt Rasmus Hansen, ligeledes Odder. Blandt bilerne blev Poul Andersen, Ørting, Benny Laursen, Galten samt Jørgen Frost Larsen udtrukket som de heldige. Derefter var der udtrækning af gevinster på startnummeret, og en god del fik en præmie med hjem.

Blandt stemmesedlerne blev der trukket 2 gevinster til publikum. Disse blev vundet af  Helle Jensen, Odder - et gavekort til 2 middage på Montra Odder Parkhotel, og Palle Sørensen, Odder -en rygsæk med godt indhold fra Sparekassen Kronjylland, Odder Afd.

Efter præmieuddelingen og eftermiddagskaffen på Ålykkecentret sluttede vi dagen af, med den glædelige konstatering, at alle nåede velbeholdent i mål. Dagen kunne så passende fortsætte til byfesten.

Formålet med arrangementet er primært at have en hyggelig og fornøjelig dag i godt selskab. Skulle der så blive penge til overs, tilfalder de Aktivitetsudvalget ved Ålykkecentret, som tilskud til drift af deres turbus. Det er derfor en glæde, at kunne offentliggøre, at vi dags dato den 9. august 2012 har overrakt en kuvert indeholdende kr 5000,00 til udvalget som tak for deres hjælp i forbindelse med arrangementet.

Vi siger tak for deltagelsen til alle, og ikke mindst tak for støtten fra vore sponsorer, og vi har besluttet, at vi også i 2013 kører "Old Timer-turen" i forbindelse med Odder Byfest, den 1. week-end i August.