Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 466300
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 02-07-2024
Du er her » 2013

Ruten 2013
Arrangementet afholdes i samarbejde med DVK

Det gik jo helt forrygende. Der blev udsolgt allerede midt på eftermiddagen på selve tilmeldingsdagen. Der blev da også oprettet en venteliste, og et par deltagere var om jeg så må sige, heldige at komme med, netop fordi de stod på ventelisten. Men det var jo kun fordi der var tilvarende der fik forfald og måtte melde fra.

Allerede kl 8 ankom de første deltagere til indskrivning, og ret hurtigt derefter kom de sidste, så alle var klar til køreinstruktion kl 9.15 så vi kunne køre kl 9.30. Vi passerede Broncealdervej, hvor rigtig mange af beboerne helste og vinkede til os. Derefter gik turen vil Nølev Driften ud til Kystvejen og forbi Norsminde. Herefter ind til Lillenor og gennem Starup og via Nordlige Bjergvej og Fløjstrupvej til Beder. Herefter gennem den hyggelige landsby Fulden og herfra videre forbi Moesgård Slot og det helt nybyggede museum der forventes åbnet i efteråret 2014. I Højbjerg drejede vi mod Oddervej og forbi Jelshøj og gennem Mårslet og Langballe. Vi kom herefter tilbage til Fulden, så havde vi da set byen fra både den ene og den anden side. Vejen førte os gennem Fløjstrup og endelig var vi i Mallig hvor frokosten ventede på kroen. Alt var parat så vi kunne bare gå til bords og nyde den gode mad. Efter frokosten gik turen atter mod Odder. Vi kørte ad Gl. Østergårdsvej til Tulstrup og gennem Svorbæk. I Tvenstrup drejede vi mod Løjenkær og gennem Rold tilbage til Odder hvor vi samlede op på Vennelundsvej, således at vi var samlet til den sidste etape mod gågaden og paraden. Vi var i god tid, og kørte ind på gade kl 13.00. Vi var ventet, da mange havde taget opstilling for at være med til at bedømme køretøjerne. Rigtig mange kom og kiggede, spurgte og fik fortalt. Der blev afleveret rigtig mange stemmesedler, så det er da et signal om at interessen er tilstede. Vi forlod gågaden næsten kl 14.30, og returnerede til Ålykkecentret hvor vore hjælpere havde gjort eftermiddagskaffen klar. Herefter var der lodtrækning om de mange gaver og præmier vi havde modtaget. Desuden var der udloddet 2 gevinster til publikum som også blev trukket. Janni Laursen, Ørting vandt et gavekort til Montra Odder Parkhotel på 2 middage. Vibeke Keller, Odder vandt en rygtaske med indhold fra Sparekassen Kronjylland Odder afd.        Til lykke til alle vinderne.

Vi kunne afslutte arrangementet med den glædelige konstatering, at alle var "med hjem". En enkelt måtte skifte køretøj undervejs pga. problemer med benzintilførslen. Så er det jo godt at man ikke har så langt hjem.

Fra arrangørgruppen siger vi tak til alle deltagerne for en god dag. Uden jer var der jo ikke nogen Old Timer-tur.  Også tak for hjælpen til medlemmerne af Busudvalget der ville bruge en lørdag på at hjælpe til. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at vi kan donere kr 5.000,00 til busudvalget til hjælp til turbussen.

Vi har besluttet, at vi prøver igen i 2014, men mere herom senere.

Kig forbi vort sponsorgalleri. Disse virksomheder har ydet os en værdifuld støtte og support, som vi er meget taknemmelige for.