Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 464618
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 24-05-2024
Du er her » 2023 » Old Timer-turen

Senest den 16. maj kommer tilmeldingsskema her på siden.

TILMELDINGSSKEMAET er tilgængeligt ved at trykke på printericonet, og fremgangsmåden er således:

Hent, print, udfyld, scan og send til Anette

 

Vi ses til en god dag

Det går rigtig fint med tilmeldinger til Old Timer-turen. Lige nu er der få ledige pladser, så hvis du vil med, så tøv ikke med at melde dig til via tilmeldingsskemaet. Eller kontakt Anette så I kan få en snak om mulighederne.

Skulle det gå sådan, at der udsolgt, vil du blive tilbudt at komme på venteliste, for det tilfældes skyld, at der måtte blive afbud.

Lige nu, den 27. juni er der nogle få ledige pladser, så tøv ikke med at melde til hvi I har lyst til at være med.

Opdatering den 26. juli 2023

Vi har nu brugt de pladser der var på venteliste, og havde således udsolgt, men der er lige kommet et afbud, så hvis du har lyst, og ikke er tilmeldt, så er der een ledig plads. Anette er klar til at tage imod din tilmelding

Old Timer-turen den 5. august forløb godt.

Det hele startede om fredagen, med vort deltagelse i optoget, der åbnede byfesten. Vi deltog med omkring 12 køretøjer, så det var et flot syn. Efter en lille tur rundt i byen i gå-tempo samledes alle deltagerne på Torvet til den officielle åbning med tale af Odders borgmester.

Byfestkomiteen havde vurderet de forskellige foreninger, og uddelte præmier til dem. Veteranlauget var så heldige, at modtage en præmie på kr 2000,00, hvilket vi er meget galde for og stolte over.

Lørdag gik det så løs:

Det var fint vejr og god stemning. Alle var klar til start til tiden, og vi kørte en fin tur i Odders opland med et lille smud sydpå hvor vi kunne nyde den flotte udsigt over Horsens Fjord, og senere gennem orådet ved Sondrup og det sydligste Gylling.

På Cafe Aakær ved Odders Golfbane ventede en herlig frokost-buffet. Hvis folk gik sultne derfra var det deres egen skyld.

Herfra ad små veje til Torrild og gennem Fillerup tilbage til Odder og den traditionelle parade på gågaden med mange tilskuere. På trods af nattens dumme hændelser herskede der en glad stemning i byen.

Efter paraden på gågaden gik turen forbi Plehjemmet på Bronzealdervej hvor beboerne havde taget opstilling da v kørte forbi. Tilbage til Aktivitetshuset på Ålykkecentret hvor vi fik eftermiddagskaffe og holdt lodtrækning om de mange fine præmier vi havde modtaget.

Tusind tak til alle deltagere, og bidragsydere til dette arrangement.

Rseultatet af Old Timer-turen 2023 blev således, at vi har uddelt kr 6500,00 til Aktivitetshuset ved Ålykkecentret i Odder til brug for oplevelser blandt brugerne.

Old Timer-turen finder sted den 5. august 2023

Mere herom senere