Hvem er vi ?

-----------------------------
Axel Balslev Clausen
Østermarksvej 7D
8300 Odder
axelbalslev(snabel-a)live.dk
Tlf.: 8654 1332
Mobil: 2027 6944
-----------------------------
Anette og Søren Anton Hansen
Espelunden 14
8300 Odder
smederup(snabel-a)gmail.com
Tlf.: 2171 0718
-----------------------------
Ivan Schmidt Larsen
Østermarksvej 18
8300 Odder
ivanschmidt.larsen(snabel-a) gmail.com
Tlf.: 2440 0473
--------------------
Per T Hansen
Balshavevej 36
8300 Odder
pt(snabel a)balshave.dk
Tlf.: 2143 7383
--------------------
Du er besøgende nr:
 464601
Veteranlauget er sidst  opdateret
 den: 24-05-2024
Du er her » 2014

 Det hele gik så stærkt, at der allerede den 22. maj loge over middag var fuldtegnet til årets Old Timer-tur, jubilæumsturen. Straks blev der jo oprettet en venteliste, som blev brugt i et enkelt tilfælde, da en deltager måtte melde fra, så en anden blev glad.

Stemningen var god lige fra morgenstunden hvor der var indskrivning på Ålykkecentret, og umiddelbart efter at Bent havde orienteret om turen var der afgang præcis kl 9.30. Traditionen tro var vi lige inde og vende på Broncealdervej, så beboerne på plejehjemmet kunne se de flotte gamle køretøjer. Herefter gik turen ad de små veje på den vestlige side af rute 451, Århusvej til Ask, Testrup og lige i periferien af Mårslet til den sydlige omfartsvej ved Aarhus og op over Jelshøj. Herfra ud på Aarhusvej og gennem Højbjerg indtil vi drejede fra og kørte gennem Marselisborg-skovene til rastepladsen ved Ørnereden, hvor der lige var en kort "strække-ben-pause". Herefter gik turen til Ajstrup og langs stranden forbi Norsminde og Kysing indtil vi drejede fra mod Rude, Nølev Studshoved og tilbage til Odder. Frokosten var klar på Montra Odder Parkhotel da vi ankom nogle minutter i 12. Her var der meget fine P-forhold, så køretøjerne holdt flot opmarcherede.

Frokosten blev indtagt under vældig hyggesnak og lidt før kl 13 var der opbrud, da vi jo havde lovet at være på Gågaden kl 13.15 til parade. Fra hotellet til Gågaden er der ikke særlig langt, så det lykkedes fint at være der til tiden. Der var som sædvanligt tæt af folk på Gågaden i forbindelse med byfesten, og der kommer altid en god del flere til når den gamle køretøjer liner op. Alle vore stemmesedler blev uddelt, og der kom ca 75% retur, så publikum viste stor interesse for konkurrencen om at vinde nogel gode præmier. Sparekassen Kronjylloand havde doneret et par gode week-end tasker, og Montra Odder Parkhotel havde doneret et gavekort på 2 middage. Vinderne blev fundet ved lodtrækning efterfølgende, og de heldige har fået deres præmier udleveret.

Efter paraden var der så afgang til Ålykkecentret hvor eftermiddagskaffen ventede. Her blev de øvrige præmier uddelt via lodtrækning på startnummeret, dog var der et par ekstra-præmier doneret til en bil og en motorcykel.

Det var en fin dag med godt og varmt vejr på hele turen, og de flasker vand der var i poserne blev nydt.

Alt i alt forløb turen fint, og der skete ingen ulykker undervejs, dog var der en motorcykel hvor svømmeren mistede kontakt med svømmernålen. Det betød at den pågældende måtte opgive. Desuden var der en benzinpumpe der strejkede, og bilen måttr transporteses tilbage med hjælp fra et andet køretøj. Alle tog det dog med oprejst pande.

Det var jo 10. gang Old Timer-turen blev afviklet, og een deltager havde været med gennem alle årene. For det blev han belønnet med et par flasker god rødvin.

Økonomisk set bliver det således at der atter i år kan udbetales et beløb på linie med de forrige år til Aktivitetshuset til hjælp til drift at turbussen. Det er vi glade for at kunne gøre, men det kan også kun lade sig gøre fordi vi har mange velvillige lokale sponsorer som vi her gerne vil takke, samt mange deltagere. Uden jeres deltagelse blev der ikke nogen Old Timer-tur.

Vi har blsluttet, at vi kører igen i 2015.

Tak for i år.

På et tidspunkt kommer der det billedgalleri her på siden.

Kig forbi Hølken om onsdagen, det er vældig hyggeligt.